Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

söndag 11 september 2011

Du bara får mig att hänga, hänga kvar

@ Gröna Lund, stora scen







pictures taken from Gröna Lund.

4 kommentarer:

  1. Åh. Vad fint med alla fans. Jag kan nog tänka mig att du hade det massa bra!!!

    Sv: Aw, tack så mycket ;A; <3 Du kan nog sjunga om du bara bestämmer dig för det!!!! Sen så kan vi sjunga tillsammaaaans

    JA TACK JAG VILL SE BLACK SWAN!!! (Och smurfarna!!) (och jag planerar faktiskt lite smått en hsj kväll med fina människor hihi)
    PLUGGFIKOR = YES PLZ. OCH BAKA OCKSÅ. YEAH.
    Oj herregud. Jag blir ju jättegammal.

    (Tack. Du anar inte hur mycket lite happiness i min vardag betyder nu. Annars sitter jag bara i mitt rum och ruttnar. På riktigt. Så fort jag är ensam sitter jag bara här och är världens olyckligaste. Ok förlåt jag ska inte lägga massa krav på dig men seriöst jag behöver hjälp innan jag inte vet vad jag gör längre uhuhuh ;__; )

    SvaraRadera
  2. Sv: Ja. Vi borde bestämma typ en dejt nu.
    Nej men seriöst jag vet inte vad jag gör snart. Jag försöker desperat uppehålla mina tankar med andra saker för så fort jag inte har något att göra för ens en minut dör jag verkligen. Igår kastade jag böcker på mitt golv. Kul va.
    Okej nu låter jag som ett retard men det vet du ju att jag inte är på riktigt (...hoppas jag)

    Så eh ja jag är i desperat behov av saker att syssla med 24/7 :D :D :D :D Så atm är jag extremt produktiv med att virkaaaaaaaaa för det är något som är enkelt att koncentrera sig på.

    Förlåt jag ska sluta spamma din blogg med konstiga saker nu.

    SvaraRadera
  3. Sv: Jag kan inte på tisdag ;A; ...
    Och whut får jag inte komma på torsdagsträningarna längre ;__; ...

    Seriöst hela mitt rum är typ ett svart hål just nu. Jag orkar inteeeee jag vill tillbaka till Japan och gifta mig med Yamada och sedan aldrig åka till Sverige igen och bara leva lycklig i alla mina dagar. Tack. Men just nu ser det bara ut som att jag öh får leva här i mitt rum. Virka för evigt. Jag vill inte.

    Jag vet inte ens vad jag gillar längre. Jag vill dö. Nästan. Inte riktigt. Men jag vet inte. Jag vill försvinna ;___;

    SvaraRadera
  4. Sv: Åh, ja. Fredag kanske funkar, hm.

    Alltså, guh, jag vet att det du säger är så sant. Men samtidigt, det är där mitt problem ligger just nu också. Jag försöker gå runt och tänka på saker jag har som är bra, men ju mer jag försöker komma på saker, desto mindre inser jag att jag har. (Oj vad konstig mening det där blev.)
    Samma sak gäller saker som jag ska se fram emot. Jag försöker komma på saker att se fram emot, men jag har verkligen ingenting just nu. Det enda jag har kommit på är då självklart "födelsedag" och "jul". Men om jag ska vara helt ärlig ser jag inte fram emot det heller. Det är bara något som man "ska" se fram emot (förvirrar jag dig nu eller förstår du. HAHA)
    Så eh ja. Jag går verkligen runt 24/7 och försöker komma på saker att se fram emot, men om sanningen ska fram ser jag inte fram emot något alls just nu. Allt känns bara så tomt och bortkastat.
    Samtidigt kan jag ju inte bara gå runt och "vänta" på att något ska hända, utan om jag vill ha något att göra och se fram emot måste jag ju ordna det själv. Grejen är bara att jag inte vet vad, eller om jag ens har ork och kapacitet att fundera ut det just nu. Guh.

    Nej jag gillar inte heller att jag mår såhär. Jag vill vara glad, men just nu kan jag bara inte. Uhu.

    Oj herregud förlåt för spam. Jag hoppas inte jag gör att du mår dåligt eller något DDD:

    SvaraRadera